NIEUW: De Apple iPhone 11 en iPhone 11 Pro

  • Geplaatst op

Na 20 september zijn ze verkrijgbaar, de revolutionaire iPhone 11 en de 11 Pro en 11 Pro Max! Met onder meer een nieuw dual of triple camera-systeem dat nog meer moois vastlegt.

Nieuw: Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Sinds 20 september zijn ze verkrijgbaar, de revolutionaire iPhone 11 en de 11 Pro en 11 Pro Max! Met onder meer een nieuw dual of triple camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kan doen en minder hoeft te laden. En natuurlijk de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien. Bovendien zijn ze... Waterbestendig! De iPhone 11 kan wel tot 30 minuten lang en 2 meter diep tegen water, de Pro zelfs tot 4 meter diep!


Camera van de iPhone 11

De nieuwe ultragroothoek­camera en de vernieuwde interface laten je zien wat er buiten beeld gebeurt, zodat jij dat kan vastleggen. Video’s kun je nu net zo makkelijk maken en bewerken als foto’s. Dit werpt een heel nieuw licht op de populairste camera ter wereld.

Maak en bewerk video’s van de hoogste kwaliteit in een smartphone. Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K‑video’s met 60 bps. De ultragroothoek­­camera legt vier keer meer van de omgeving vast, en is dus ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond die een frisbee vangt.


Camera van de iPhone 11 Pro

De camera bevat een Ultragroothoek, Groothoek en in tegenstelling tot de 11 een Telelens. Het triple camera-systeem van iPhone 11 Pro bevat een telelens waarmee je professionele portretten maakt en kunt inzoomen op iets in de verte. Handig als je dieren op de foto zet of bij een sport­wedstrijd zit.


Afmetingen van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro

iPhone 11 scherm: Liquid Retina HD 6,1-inch LCD-display
iPhone 11 Pro scherm: Super Retina XDR 5,8-inch of 6,5-inch OLED-display


Het materiaal van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro

De 11 heeft het sterkste glas van alle smart­phones. Voor en achter. Gecombineerd met sterk aluminium dat ook in de vliegtuig­industrie wordt gebruikt. De iPhone 11 Pro heeft hetzelfde sterke glas als in iPhone 11, maar dan met een getextureerde, matte finish op de achterkant. Gecombineerd met gepolijst, roestvrij chirurgisch staal.


Smartphonehoesjes voor de iPhone 11

Natuurlijk hebben wij ook voor het nieuwste model van Apple de tofste hoesjes tegen de laagste prijzen! Check hier de iPhone 11 hoesjes en hier de iPhone 11 pro hoesjes.